Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Adaptil Junior nyakörv
Adaptil Junior nyakörv
11 655 Ft

Adaptil Junior nyakörv

Az Adaptil Junior nyakörv hatékony megoldás a frissen örökbefogadott kiskutya megnyugtatására és nevelésének megkönnyítésére.


Megnyugtatja a kölyköket az örökbefogadás kihívásai közepette: éjszakai sírás, egyedül otthon, ijesztő zajok. Elősegíti a jobb szocializációt és tanulást. Az ADAPTIL Junior Nyakörv “nyugtató üzenetet” küld a kiskutyának, hogy ugyanolyan jól és biztonságban érezze magát emberi családjában, mint annak idején a kutyamamával, továbbá, hogy felnőve kiegyensúlyozott és jól nevelt kutyává válhasson. Az ADAPTIL Junior használatával a kölyök családtagnak érzi magát.

11 655 Ft
Egységár: 11 655 Ft/db
Részletek

Hogyan hat az ADAPTIL Junior?
A kölykeivel való kommunikáció során az anyakutya természetes illatanyagokat, ún. “nyugtató üzeneteket” (tudományos néven kutya appezin feromonokat) juttat folyamatosan a levegőbe. Ez a szagtalan üzenet kizárólag a kutyák számára érzékelhető; nem érzi sem az ember, sem a macska. A kölyök számára ezek az illatanyagok a biztonság és a meghittség erős üzenetét hordozzák. Az ADAPTIL Junior "nyugtató üzenete" segít kiskutyájának, hogy jó érzéssel induljon a világ felfedezésére, jókedvűen sajátíthassa el új élete szabályait és olyan jól érezze magát új családjában, mint az anyukájával. Az ADAPTIL Junior hatására kiskutyája magabiztosabb lesz az új otthonába való költözéskor, továbbá támogatja a kiskutya tanulását/kiképzését.

Hogyan használjam?
- Az ADAPTIL Junior használata 6 hónapos korig javasolt. Az ADAPTIL Junior nyakörvet a kiskutyának folyamatosan viselnie kell. Havonta új nyakörv használata javasolt, szükség szerint.

- Az ADAPTIL egy klinikailag bizonyítottan hatékony feromon megoldás. Az ADAPTIL nem nyugtató vagy bódító hatású termék.

Összetétel:
- Kutya appezin feromon analóg: 5%
- Vivőanyag q.s. 1 nyakörv: 100 g

Legfeljebb 37,5 cm-es nyak körméretre. Nyakörv hossza: 46,5 cm. Legfeljebb 15 kg vagy ennél kisebb testtömeg esetén javasolt.

Adatok
Tömeg
100 g/db