Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Arthro Matrix Plusz tabletta 60x

Az Arthro Matrix Plusz tabletta speciális bioaktív chondroprotektív anyagokat tartalmaz kutyák számára. Ízületek védelmére, az inak, ízületek sérüléseinek kiegészítő kezelésére, a sérült kötőszövetek gyógyulási idejének lerövidítésére.

Erősíti az immunrendszert, védi az ízületeket, inakat. Segíti a gyógyulást.

Részletek

Az Arthro-Matrix Plus tablettában található új-zélandi ajakos zöldkagyló (Perna canaliculus) a kötőszövetek természetes elemeit, hialuronsavat és glükózaminoglikánokat tartalmaz.

Tartalmaz még chondroitin-szulfátot, mely az ízületekben található. A cápaporc erőteljes gyulladáscsökkentő hatású, anyagai erősítik az immunrendszert és meghosszabbítják a zöldkagyló hatását.

A tablettában található metil-szulfanil-metán (MSM) a kollagén egyik alapanyaga, mérsékli a fájdalmakat, , helyreállítja a sejtfal rugalmasságát.

A hozzáadott C-vitamin gátolja a káros folyamatokat, a mangán ionok pedig nélkülözhetetlenek az egészséges porc és az ízületi felületek számára.

 

A szokásos adagolás 1 tabletta 10 testtömeg kilogrammonként. Kúraszerűen 4-6 héten át.

Súlyosabb esetekben az adag 2-3-szorosára növelhető. A hatóanyagok hatásmechanizmusából adódóan a javulás első jelei 2-4 hét után jelentkeznek.

Adatok
Tömeg
100 g/db