Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

BIOSTOP Farm légycsapda
BIOSTOP Farm légycsapda
3 680 Ft

BIOSTOP Farm légycsapda

Állattartó telepeken, családi gazdaságokban illetve hús- és élelmiszer-feldolgozó üzemek, szennyvíz-szikkasztó telepek, trágya- és szemétdombok közelében legyek befogására. Kb. 15.000 légy befogására alkalmas irtószermentes rovarcsapda.

3 680 Ft
Egységár: 3 680 Ft/db
Részletek

Előnyei:

A környezetre teljesen veszélytelen, irtószert nem tartalmazó rovarcsapda, amely kiválóan vonzza a legyeket. Egy csapda kb. 15.000 légy befogására alkalmas.

Használati utasítás:

Vegye ki a dobozból a csapdatestet, a tölcsért, a sárga színű fedelet, valamint a rézhuzalt. Tekerje ki egyenesre a csapdatesthez rögzített zacskót. A tölcsér segítségével töltse fel a zacskót a nyílásokon keresztül 0,5 liter, nagy melegben 1,0 liter langyos vízzel, majd a fedelet az ábra szerint pattintsa rá a csapdatestre.

Az összeállított csapdát a rézhuzal segítségével függessze fel a legyek által szívesen látogatott, napos, huzatmentes helyekre. A terméket a gyerekek tartózkodási helyeitől távol, el nem érhető – kb. 2 méteres – magasságban kell elhelyezni.

A csapdában található csalogatóanyag vízoldékony fóliában van elhelyezve, ami a hozzáadott víz hőmérsékletétől függően 5-10 perc alatt feloldódik. A teljes vonzó hatás eléréséhez - az időjárástól függően - 2-3 nap szükséges. A csalogató folyadék besűrűsödésének megelőzésére az elpárolgott vizet időnként pótolja.

A megtelt csapda használat után a szemétbe dobható, azonban ügyelni kell arra, hogy a haszonállatok ne férjenek hozzá. Ember számára kellemetlen szaga miatt a csapdát lakásba ne helyezze ki.

Adatok
Tömeg
200 g/db