Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Equistro Kerabol Biotin 1kg

Különleges oldat a pata, a szőr és a bőr védelmére. Az Equistro Kerabol négy olyan hatóanyagot tartalmaz, amely szükséges a pataszaru, a szőr és a bőr egészséges állapotának fenntartásához. A biotin a keratin anyagcseréjének nélkülözhetetlen faktora. A cink a pataszaru felépítéséhez fontos nyomelem. Hiányában a pata töredezik, morzsalékonnyá válik. A metionin és a kén a keratin alkotórésze. A keratin mind a bőr, mind a szőr és a pata felépítésében részt vesz. A pata, a szőr és a bőr betegségei esetén a szervezet igénye jelentősen megnő ezen anyagok iránt. A Kerabol olyan oldat formájában tartalmazza a fenti hatóanyagokat, amely gyors felszívódást tesz lehetővé.

JAVALLAT:
A pataszaru egészséges fejlődésének biztosítására, a pata betegségeinek (patarepedés, patasérülések, nyírrothadás) kezelésére. Vedléskor a szőr normális növekedésének fenntartására. Bőrbetegségek esetén kiegészítő kezelésre.
Részletek
A biotin (H-vitamin) alapvetően fontos szerepet játszik a bőrben és a szőrben zajló anyagcsere folyamatokban. Hiányában szőrhullás és korpásodás /seborrhea/ alakulhat ki. A pataszaru egészséges fejlődéséhez is szükség van biotinra, ugyanis részt vesz a keratin szintézisében.

A BIOTIN FORTE ezen kívül nagy mennyiségű cinket is tartalmaz. A két hatóanyag együttes adagolása egészségesen tartja a bőrt, a szőrzetet és biztosítja a pataszaru szilárdságát, rugalmasságát.
Alkalmazás módja: Takarmányba vagy ivóvízbe egyaránt adagolható.

Adagolás: Felnőtt állat: 15 g (1 adagoló kanál) / nap

Csikó: 7,5 g (1/2 adagoló kanál) / nap

Összetétel: Dextróz, laktóz

Beltartalom: nyers fehérje: 20%, nyers hamu: 12%, nedvességtartalom: 7%, nyers rost: 0,3%, nyers zsír: 0,3%, DL-Metionin: 33,49%

Tárolás: Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.

Gyártó: Vetoquinol S.A., Magny Vernois 70200, Lure

Gyártó eng. száma: FR 01 676 250 111
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Hasonló termékek