Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Julius K9 Mobility ízületvédő tabletta 60db
Julius K9 Mobility ízületvédő tabletta 60db
11 990 Ft

Julius K9 Mobility ízületvédő tabletta 60db

Julius-K9 Mobility ízületvédő tabletta – A Julius-K9 Mobility ízületek működését támogató tabletta kutyák számára, mely a mozgásszerveket rehabilitáló Salto3™ formulát tartalmaz.

11 990 Ft
Egységár: 200 Ft/db
Részletek

Milyen problémák esetén alkalmazzuk a készítményt?
A tablettát fájdalommal járó ízületi elváltozások esetén – sérülések, gyulladások, kopások – használjuk a fájdalom és a duzzanat enyhítésére, rehabilitációra, a mozgási funkció javítása, helyreállítása érdekében.

Milyen típusú szer a Julius-K9® Mobility tabletta, mit tartalmaz?
A Julius-K9® Mobility tabletta legfontosabb előnye, hogy a porcépítéshez és regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális kombinációban tartalmazza. A porc működőképességének kulcsa a szerkezetét alkotó makromolekulák megújulása. Ehhez nélkülözhetetlen a D-glükózamin és kondroitin kiegészítés, mivel ezek a molekulák a porc szerkezetét adó proteoglikánok építőelemei.

Salto3TM: A készítmény egyik fő összetevője egy 3 alkotóelemből álló hatóanyag-kombináció. Klinikai tesztekkel igazolt hatásai:
- helyreállítja a károsodott porcszövetet
- hatóanyagai a porc szerkezetének esszenciális építőkövei
- lassítja a porc szerkezetének leépülését
- elősegíti a mozgásszervek rehabilitációját.

Ez az összetétel bizonyítottan hatékonyabb, mint a standard kondroitin+glükózamin készítmények.
Hialuronsav: Rendkívül nagy vízmegkötő képességgel rendelkező óriásmolekula. Az ízületek „kenőanyagaként” ismert. Meghatározó a porc kopásának megakadályozása, a mozgás javítása, a fájdalom csökkentése szempontjából.
MSM (metil-szulfonil-metán): Szerves kénvegyület, természetes kénforrás, mely alapvető szerepet játszik a kollagén szintézisében, a szövetek regenerációjában, emellett mérsékli a fájdalmat is.
Halfehérje kivonat: Speciális fehérje komplexben, koncentráltan tartalmazza a zöldkagylóból és cápa-fehérjékből kivont, az ízületek számára nélkülözhetetlen glükózamint és kondroitin-szulfátot, amelyek ebben a formában sokkal nagyobb arányban szívódnak fel, mint a szintetikus változatok.
Kalcium: A mozgásszervek felépítéséhez és működéséhez pótolhatatlan makró elem.

Milyen eredmény várható a Julius-K9® Mobility tablettával végzett kezeléstől?
A kezelés hatására csökken az ízület duzzanata, lerövidül a sérülések gyógyulási ideje, enyhül a fájdalom, javul a mozgás. Kopásos kórképekben nő az ízületi folyadék mennyisége és viszkozitása, javul a porc rugalmassága. A fájdalomcsillapító szerek adagját ennek megfelelően lehet csökkenteni, esetleg elhagyni. Az ízületi porcokban nincsenek vérerek, ezért anyagcseréjük nagyon lassú, a Julius-K9® Mobility tabletta hatóanyagainak bediffundálásához is hosszú időre van szükség. Az ízületi funkciókban bekövetkező változáshoz ezért legalább 4 hetes kezelés szükséges, és az adagolást huzamosan kell folytatni.

Hogyan adagoljuk a tablettát?
Az alkalmazás ideje minimum 4 hét, mivel a hatóanyagok jótékony hatása fokozatosan alakul ki.

Adagolás:
• kistestű (25 kg alatt) kutyák számára napi 2x½ tabletta,
• közepes (25-50 kg között) kutyák számára napi 2x1 tabletta,
• nagytestű (50 kg felett) kutyák számára napi 2x2 tabletta

A kombinált sonka és máj ízesítésének köszönhetően a kutyák a tablettát szívesen elfogyasztják. Beadható közvetlenül vagy eledelhez keverve is.

Adatok
Tömeg
100 g/db