Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Kubatol Pix spray 150ml
Kubatol Pix spray 150ml
4 110 Ft

Kubatol Pix spray 150ml

A Kubatol Pix spray egy sebkezelő spray, ami távol tartja a legyeket az állatoktól és segít megelőzni a sebfertőzést. A készítmény fertőtlenítő hatású is.

4 110 Ft
Egységár: 27 400 Ft/l
Részletek

Kubatol Pix Spray egy sebkezelő spray, ami távol tartja a legyeket az állatoktól és segít megelőzni a sebfertőzést. Jellegzetes szagú, sárgásbarna szinű folyadék. Az etil-acetátban és alkoholban oldott és akril-kopolimerben diszpergált bükkfakátrány kivonat optimális oldékonyságot biztosít. A segédanyagok a lepermetezett területen filmréteget képeznek, mely távoltartja a nedvességet és a szennyeződést. A bőr levegőzését és az izzadást nem gátolja, segíti a sebgyógyulás folyamatát.

Javallat:

Fertőtelnítő hatású sebkezlő szer. Necrobacillosis, büdös sátaság, mechanikus behatástól eredő felületes bőrsérülések heyli kezelésére. Patkolás utáni preventív kezelésre, patafaragás utáni kezelésre, sebkörnyék ellátására. Fül- és farokraágás megelőzésére. 

Adagolás és alkalmazás:

Külsőleg. Lényegében folyékony kötszernek is tekinthető.  Használat előtt felrázandó. A palackot függőlegesen kell tartani. Az alkalmazott adag mennyisége függ a kezelendő bőrfelület nagyságától. A palackot a bőrtől 15-20 cm-re tartva a szórófej lenyomásával egyenletesen kell az aeroszolt a bőrfelületre juttatni úgy, hogy feleslegesen ne folyjon le. A hatékonyság fokozása érdekében 2-3 egymás feletti plasztikus réteget kell képezni úgy, hogy minden egyes létrehozott rétegnél meg kell várni míg az tökéletesen megszárad. Szükség estén 2-3 nap múlva alkalmazása megismételhető.

Ellenjavavallatok:

Macskákon nem alkalmazható. Nedvező ekcéma esetén nem alkalmazható. Gyulladt, sérült bőrfelületen, vérző vagy nedvező sebeken nem alkalmazható.

Összetétel 100g-ra:

pix fagi (bükkfa kátrány) 4,6g; atilacetát 54,2g; akrilát-kopolimer (30%) 4,2g; ethanol 7,0g; dimethyletherum 30,0g

Adatok
Tömeg
150 g/db