Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Neo-K9 + továbbfejlesztett változat 90db

A korábbi Neo-K9 termékhez képest az új összetevők az alábbiak:

kollagén hidrolizátum - a kutya glükózamin termelésének támogatására

-szuperoxid-dizmutáz (SOD) – szabadgyök kötő

-K3-vitamin – csontsűrűség növelésére

A NEO-K9+ egy új generációs csont és ízületi táplálékkiegészítő tabletta kutyáknak.Kifejezetten ajánlott csont- és ízületi sérülést szenvedett kutyáknak, állatorvosi felügyelet mellett műtéti beavatkozások után.
A termék kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz,bármel fajtájú méretű és korú kutya számára ajánlott.
A megújult NEO-K9+ kollagén hidrolizátumot tartalmaz,ami serkenti a kutyák glükozamin termelését,így nem szükséges külső forrásból nyert glükozamin bevitele.

Részletek
Új összetétel:
Kollagén hidrolizátum: 150mg
B-glukán:105mg
Kalcium(tojáshéjból):30mg
Kalcium (trikalcium-foszfát): 20mg
Ribonukleaz-dúsitott Lactoferin:80mg
Szuperoxid-dizmutáz(SOD):10mgC-vit:60mg
Vitamin E:30IU
Vitamin B6:0,5mg
Vitamin K.20UG
Vitamin D3:100IU
Mangán:2,5mg
Cink:2mg
Szelén :17UG
Egyéb összetevők:
Maltodexin,szódabikarbóna,szterainsav,napraforgólecitin,magnézium-sztearát,ízesítő keverék.

Adagolás

5kg ttkg-ig_ 1 tabletta
5-23ttkg: 2 tabletta
23ttkg felett: 3 tabletta

MEGFELELŐ A NEO-K9TM A KUTYÁM SZÁMÁRA?
Neo-K9+ minden fajta, méretű és korú kutya számára ajánlott. Kifejezetten előnyös a nagytestű fajtáknak, és azok kölykeinek a gyors növekedései időszak alatt, kisebb kutyáknak, ahol szükséges a törékeny csontok és ízületek megerősítése, sport vagy aktív kutyáknak, amelyek a napi zikai munka során fájdalmat érzékelnek, és öreg ebeknek is, hogy tovább tudják élvezni kedvenc tevékenységeiket. A termék glukóz és laktóz mentes, ezért ez biztonságos adható glukóz és laktóz allergiában szenvedő állatoknak is.
Neo-K9+ kifejezetten ajánlott csont- és ízületi-sérülést szenvedett kutyáknak, állatorvosi felügyelet mellett műtéti beavatkozások után.
MI A KÜLÖNBSÉG A KLINIKAI ÉS A FENNTARTÓ FORMULÁK KÖZÖTT?
A Neo-K9 Klinikai Formulát az állatorvosok és különösen a csontsebész állatorvosok igényei szerint fejlesztettük ki. Ebben a termékben a kutyáknak adható maximális adagban van az általunk szabadalmaztatott és teljesen természetes eredetű Laktoferrin-t tartalmazó hatóanyag. Így különösen csont- vagy ízület-sebészeti beavatkozáson átesett kutyák utókezelésére ajánlott, továbbá tenyész- és aktív sportkutyáknak a maximális teljesítményük elérése érdekében.
A Neo-K9 Fenntartó Formula hordozza minden előnyét a Neo-K9 klinikai formulának de csak olyan adagban mely az egészséges ízületek, csontok fenntartásához, és az immunrendszer erősítéséhez szükséges.
HA A KUTYÁMNAK NEO-K9T+-T ADOK SZÜKSÉGES-E MÁS ÍZÜLETI TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐ ADÁSA?
Neo-K9T+ -t úgy tervezték, hogy minden az ízületek (kollagén összetevők, ízületi nedv, mobilitás, kényelem), és a csontok (növekedés, csontszövet képződés stb.) egészséges működéséhez szükséges tápanyagot tartalmazzon, ezért nem szükséges további, az ízületekre ható táplálék kiegészítő adása a Neo-K9TM mellett.
MENNYI TABLETTÁT KELL ADNOM A KUTYÁMNAK?
A testtömegtőlfüggően adja az ajánlott napi mennyiséget ételbe keverve.
MENNYI IDŐ MÚLVA LÁTHATOM AZ EREDMÉNYT? Minden egyes kutyánál egyénileg és máskor tapasztalható az eredmény,
de a Neo-K9TM pozitív hatását 30 napon belül kellene látnia.
A KUTYÁM VÁLOGATÓS. HOGYAN TUDOM RÁVENNI A NEO-K9TM ELFOGYASZTÁSÁRA?
Tudjuk, hogy a kutyák érzékenyek az ízekre, így mi is foglalkoztunk ezzel a problémával. A legtöbb kutya egy ismeretlen tablettát veszélyforrásként kezel, ezért nem eszi meg. Minden rágótabletta természetes máj port, napraforgó lecitint és kolbász ízesítést tartalmaz, hogy a lehető legkönnyebb legyen beadni. Ha kutyája mégis azok közé a válogatósak közé tartozna, aki mégsem eszi meg, a könnyedén összetörhető tablettát keverje a napi ételbe (nedves kutya tápot vagy egy darabka húst).
HOGYAN GYŐZŐDHETEK MEG ARRÓL, HOGY A NEO-K9TM BIZTONSÁGOS ÉS JÓ MINŐSÉGŰ TERMÉK?
A Neo-K9T+-t az Egyesült Államokban tervezték, az Európai Unióban gyártják. Az EU szakhatóságai által ellenőrzött és jóváhagyott termék. Az összetevők elsőrendű beszállítóktól érkeznek, amelyek tisztaságát a felügyeleti szervek folyamatosan ellenőrzik. Amennyiben aggodalmai vannak kutyája egészségi állapotát illetően mindig konzultáljon
az állatorvosával.
NEO-K9+ ADHATÓ MÁS ÁLLATOKNAK IS?
A Neo-K9+ használata csak kutyák számára ajánlott.
Adatok
Tömeg
200 g/db