Kedves Vásárlóink!
A december 17 után leadott megrendelések ez évi teljesítését, a kiszállító partnerek túlterheltsége, és a beszállítók leállása miatt, sajnos nem minden esetben tudjuk garantálni. Megértésüket köszönjük!
 

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak XXS (5-7cm)
Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak XXS (5-7cm)
32 890 Ft

Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak XXS (5-7cm)

Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak XXS (5-7cm)
Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak XXS (5-7cm)
Ortocanis - Lépés korrigáló kutyáknak XXS (5-7cm)

Az ujjpercek vissza gördülését gátló termék egyéb diagnózisok mellett a degeneratív gerincvelő betegségekre, a porckorong degenerációra, csigolyák közötti betegségre és az ülőideg daganat elégtelenséggel küzdő kutyák számára is megoldást jelent. 

32 890 Ft
Egységár: 32 890 Ft/db
Részletek

Propoceptív tréning

Ezt a lábtámaszt úgy fejlesztették ki, hogy segítse azokat a kutyákat, akik az isiász idegprobléma miatt járás közben húzzák fel a mancsukat. A hevederek megakadályozzák a mancs visszafordulását, húzását azáltal, hogy a mancs két középső lábujját megtámasztják, és egy rugalmas, állítható szalaggal rögzítik és a kéztő körül körbefutó hevederrel rögzítik.

Azok a kutyák, amelyek képesek a végtagon súlyt viselni ezeknek a kutyáknak csökkent a tudatos propriocepció funkció elvesztése, ami a lábujjak húzását és ugratását okozta. A terméket használva és ez által keltett helyes tartás arra ösztönzi a kutyát, hogy járjon a megfelelő módon és megakadályozza, hogy a láb hátsó részét húzza.

A lábtámaszt nem szabad éjszaka rajta hagyni és nem ajánlott 2 óránál hosszabb ideig tartó, szünet nélküli használat. 15 percenként ellenőrizze a kezdő foglalkozásokat.

Használatához

1. Degeneratív myelopathia
2. Gerinc trauma
3. Intervertebrális lemezbetegség
4. Daganat esetén
5. Gerincvelő infarktus

A lábhevedereknek két különböző beállítása van:

NAPI HASZNÁLAT: Csatlakoztassa az elasztikus zsinórt az erre a célra kifejlesztett kutya cipőhöz. (nem tartozéka a terméknek, opcionálisan választható). Kezdetekkor napi 15 percet használjuk.

REHABILITÁCIÓ: .Támaszkodjon a mancsra, majd a neoprénből készült részt helyezze a kutya 3. és 4. ujja közé és húzza meg a zsinórt a kellő hosszúságra, úgy ,hogy feszes maradjon. Kezdetekkor napi 15 percet használjuk.

A megfelelő méret kiválasztásához mérje meg az átmérőjét a kutya csánkja felett.

 

Méret  Csánk kerülete
XXS 5 - 7 cm
XS 7 - 9 cm
S 9 - 11,5 cm
M 11,5 - 14 cm
L 14 - 20 cm
Adatok
Tömeg
100 g/db