Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Petsup Kollagénes kutyaital 250ml
Petsup Kollagénes kutyaital 250ml
555 Ft

Petsup Kollagénes kutyaital 250ml

Javítja a kutyák szénhidrát feldolgozó képességét, a vitaminok hiányt pótolnak és általános életfunkció javítók.

555 Ft
Egységár: 2 220 Ft/l
Részletek
Összetevői és azok hatása a kutyákra
Összetevők: Ivóvíz, marhakollagén, Inozitol, aroma, Mg-laktát, vitaminok(B3, B1, B6), tartósítószer (Na-benzoát), cink-citrát.

A marhakollagén ízület és szőrzetjavítő, az inozitol javítja a házikedvencek szénhidrát feldolgozó képességét, a cink, magnézium, B vitaminok hiányt pótolnak és általános életfunkció javítók.
Inozitol
Az egyik elsődleges feladata a sejtek szerkezetének megerősítése, az anyagcsere és ezt követően a nemi hormonok szabályozása. Számos pozitív hatással járhat az egészséges kutyák számára is és néhány kondíció/probléma esetén is

Kollagén
Egyáltalán jó-e a kollagén a kutyáknak? Általánosságban elmondható, hogy a kollagén szuper a kutyák alapvető egészségének megőrzésére. Ráadásul, ahogy a kutyák öregszenek (és mindannyian tudjuk, hogy sokkal gyorsabban öregednek, mint az emberek), ugyanazokkal a problémákkal találkoznak, amelyekkel az idősödő emberek is, például ízületi gyulladásokkal.

Magnézium
A magnézium hiány hatása az immunrendszerre és a túlsavasodásra. A magnézium egy nélkülözhetetlen ásványi anyag. Fontos szerepe van az izmok és idegek megfelelő működésében, a vérnyomás szabályozásában, az emésztés segítésében, valamint az immunrendszer erősítésében.

Cink
Nélkülözhetetlen ásványi anyag. A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a normál szénhidrát anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében.

B1 vitamin
A B1-vitamin, vagyis a tiamin fontos szerepet játszik a szénhidrát energiává alakításában. Így nagyarányú szénhidrátbevitel, illetve fokozott anyagcsere esetén a B1-vitamin bevitelre is nagyobb mennyiségben van szükség. B1-vitamin szükséges az idegek működéséhez, a szervezet energiaellátásához, valamint a megfelelő szívműködéshez is.

B3 vitamin
Nagyon sok előnye van a B3-vitamint tartalmazó ételek vagy kiegészítők fogyasztásának. Az alábbiakban olvashat néhány példát arról, hogy a niacin kezelés miben segíthet.

B6 vitamin
A vitamint gyakran a bőr egészségével hozzák összefüggésbe, mivel a bőrgyulladás kockázata megnő, ha B6-vitaminban hiányos állapot áll fenn a szervezetben. A B6-vitamin fontossága azonban jóval túlmutat a bőr egészségével kapcsolatos tényezőkön, mivel ez a vitamin számos fiziológiai és élettani folyamatban vesz részt, és kiemelt szerepet tölt be a szervezet optimális működésében.

Maga a termék víz hellyettesítőként szolgál. Az italt nem kell hígítani. Testsúly és életkorttól függetlenül korlátlan mennyiségben fogyasztható.

 

Az ital használata:

1., Vegyük el a kutya elől a régi megszokott vizét, csak a Petsup ital legyen töltve az itatójába.

2., Fontos, hogy az ital nem "jutalom falat"-ként szolgál, a kutyus akkor iszik amikor szomjas.

Adatok
Tömeg
250 g/db