JAVALLAT
• Hipoallergén eliminációs diétához
• A táplálékallergia kezelésének hosszú távú támogatására
• Táplálékallergiával összefüggő dermatitis és/vagy gastroenteritis
• Gyulladásos bélbetegség (IBD)
• Táplálékintolerancia
• Exokrin hasnyálmirigy-elégtelenség (EPI)
• Hiperlipidémia
• Lymphangiectasia
• Malabsorptio
• Fehérjevesztéses enteropathia.
FŐ ELŐNYÖK
• Az alacsony molekulatömegű egyféle hidrolizált fehérje segít elkerülni az allergiás reakciókat.
• A tisztított szénhidrátforrások segítenek elkerülni az allergiás reakciókat
• Omega-3 zsírsavakkal a természetes gyulladásgátló folyamat hatásának maximalizálása érdekében
FŐ TÁPÉRTÉKADATOK*
Nedvességtartalom 7,5%
Fehérje 21%
Zsírtartalom 10%
- Omega-6 zsírsavak 1,8%
- Omega-3 zsírsavak 0,5%
- Közepes láncú zsírsavak 1,3%
Szénhidrát 54%
Nyersrost. 2%
Cink 210 mg/kg
A-vitamin 20 000 NE/kg
E-vitamin 300 mg/kg
Metabolizálható energia (ME)1 3,7 kcal/g
ÖSSZETEVŐK
Kukoricakeményítő*, hidrolizált szójafehérje**, ásványi anyagok, kókuszolaj, cukor*, repceolaj, cellulóz, szójaolaj, halolaj.
* Tisztított szénhidrátforrások
** Fehérjeforrás