Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Relaxan Forte nyugtató tabletta 15 db/levél
Relaxan Forte nyugtató tabletta 15 db/levél
5 520 Ft

Relaxan Forte nyugtató tabletta 15 db/levél

Javallat:
Hiperaktív és / vagy agresszív kutyák és macskák számára fejlesztették ki. A természetes eredetű hatóanyagok megnyugtatják az állatokat és oldják a feszültséget.
Összetétel:
- Kalcium-carbonát
- Zsírsavak
- L-Tryptophan
5 520 Ft
Egységár: 368 Ft/db
Részletek

A nyugtató tabletta felbecsülhetetlen értékű, ha az állatot lakásban tartják, vagy hosszabb ideig egyedül kell maradnia, könnyen felizgatható, szükségtelenül ugat vagy a látogatókra ugrik. Hosszú autóút előtt, állatorvosi vizsgálat előtt, kutyakozmetikázás előtt, viharban és tűzijátéknál a nyugtató tabletta nagy segítség.
A nyugtató tabletta akkor segít legeredményesebben az állatnak, ha a zavaró és felzaklató körülmények várható ideje előtt 2-3 nappal kezdjük el adagolni. Csak így lehetséges a nyugtató tabletta hatóanyagainak elegendő mennyiségben történő felszívódása.
Természetes eredetű multivitaminok, ásványi anyagok, aminosavak elegye.
A nyugtató tabletta kiegyenlíti a takarmányban előforduló hiányokat, melyek különösen növekedett stressz-reakció esetén figyelhetők meg állatoknál.
Alkalmazás:
A tablettákat összetörve a táplálékra szórjuk és megetetjük vagy egészben beadjuk. A nyugtató tabletta hatása a kezelés után 4 órával jelentkezik, de ez egyedenként eltérő lehet.


A tabletta közvetlenül is beadható, vagy összetörve az eledelbe keverhető.

Közepes, vagy nagytestű kutyának:
1 tabletta, max. 2 alkalommal naponta

Különösen nagytestű kutyának:
2–3 tabletta, max. 2 alkalommal naponta

A kiegészítő takarmány adagolását a zavaró, felzaklató körülmények (hosszabb autóút, tartós egyedüllét a lakásban, állatorvos látogatása, tűzijáték stb.) várható ideje előtt 2–3 nappal javasolt elkezdeni.

Adatok
Tömeg
50 g/db