Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Vet-Concept Relax-Liquid 30ml
Vet-Concept Relax-Liquid 30ml
7 469 Ft

Vet-Concept Relax-Liquid 30ml

Akut stresszhelyzetekre

Az állatorvosi látogatás, az utazás vagy a tűzijáték mind olyan helyzetek, amelyekkel mi, emberek tervezni tudunk, azonban kedvenceink számára kifejezetten stresszesek lehetnek. A RELAX-LIQUID kimagasló tisztaságú növényi kivonatokat tartalmaz. A golgotavirág különösen hatékony gyógynövény nyugtalanság és szorongás ellen. Alkalmazzuk a megfelelő számú cseppet két, illetve egy órával a stresszes helyzet (például az állatorvosi vizsgálat) előtt. Hosszabb távú használat esetén (pl. költözéskor) a cseppeket 5 napon keresztül naponta egyszer ajánlott használni.

7 469 Ft
Egységár: 248 967 Ft/l
Részletek

ÖSSZETEVŐK

Desztillált víz, kivonatok: cseregalagonya (Crataegus oxyacantha), golgotavirág (Passiflora incarnata), levendula (Lavandula angustifolia), keserű narancs (Citrus aurantium); dextróz

Tervezhető akut stresszes helyzetben (pl. állatorvosi látogatás, szilveszter) a készítményből a megfelelő mennyiséget az esemény előtt 2, majd ezután még egyszer 1 órával előbb érdemes beadni. Hosszabb távú alkalmazás esetén (pl. költözés) a cseppeket naponta egyszer, 5 napon keresztül ajánlott alkalmazni.

Adatok
Tömeg
30 g/db