Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Nutravet Nutramind kapszula (volt Vetri-Care Nutramedic kapszula) 45db
Nutravet Nutramind kapszula (volt Vetri-Care Nutramedic kapszula) 45db
12 565 Ft

Nutravet Nutramind kapszula (volt Vetri-Care Nutramedic kapszula) 45db

A Nutramind-et állatorvosok fejlesztették ki, hogy nagy erősségű táplálkozási támogatást nyújtson a kutyák és macskák egészséges agyműködéséhez. Tartalmazza a kulcsfontosságú tápanyagokat az idős állatok kognitív funkcióinak támogatásához, míg a fiatalabb háziállatok neveléséhez és tanulásához.

12 565 Ft
Egységár: 279 Ft/db
Részletek

A Nutramind kizárólag a legjobb minőségű természetes összetevőket tartalmazza, hogy természetes segítséget nyújtson az agy egészségének és a kognitív funkcióknak a támogatásához.

A Nutravet az állatok jóléte és a környezet fenntarthatósága iránti elkötelezettségünk vezérli. Minden nyersanyag etikus és fenntartható forrásból származik. Kizárólag természetes alapanyagokat használunk, környezetbarát újrahasznosított anyagokba csomagolva.

Kimutatták, hogy az omega-3-ak elősegítik a tanulási képességeket fiatal kölyköknél. Más tanulmányok az alacsony vérszintű omega-3-szintet a kutya agressziójával kapcsolták össze, jelezve, hogy az omega-3 zsírsavak jótékonyan alkalmazhatók kedvence élete során az agy egészségének megőrzése érdekében.

A kutatások azt mutatják, hogy a halolajból származó omega-3 pótlás támogatja a kognitív funkciókat. Az orális Omega-3, különösen a DHA-ból kimutatták, hogy segíti az agysejtek szerkezetét és működését azáltal, hogy segíti a szinaptikus membránok és a dendrittüskék természetes szintézisét, ezáltal segíti a neurotranszmissziót.

Nem kötünk kompromisszumot a minőségben. Míg egyes gyártók szarvasmarha- vagy sertés eredetű alapanyagokat használnak, mert olcsón beépíthetőek, addig a nutravet nem használ semmilyen állati származékot, mi csak a legjobb minőségű növényi és tengeri összetevőket használjuk.

Összetétel: 

A foszfatidil -szerin – egy zsírban oldódó aminosav-származék, amely nagy mennyiségben megtalálható az agyban, ahol hozzájárul a kognitív működéshez.

Ginkgo Biloba Extract – a Ginkgo levélkivonata antioxidáns, és segíti a szervezet saját természetes gyulladáscsökkentő folyamatait. Több mint 5000 éve használják az agysejtek memóriaképességének és hipoxia toleranciájának támogatására.

Természetes E-vitamin – segíti a sejtek öregedését. Ez egy másik erős antioxidáns, amely segíti az agyban lévő szabad gyököket.

B-vitaminok – néhány esszenciális B-vitamin részt vesz az agyi neurotranszmitterek, különösen a dopamin és a noradrenalin szintézisében. Egy kétéves tanulmány kimutatta, hogy a B-vitaminok keveréke segített fenntartani az agy egészségét, különösen azokon a területeken, amelyekről ismert, hogy szabályozzák a kognitív funkciókat. Ezenkívül egy nemrégiben végzett tanulmány kimutatta, hogy a B-vitaminok támogathatják az életkorral összefüggő agy egészségét, de csak megfelelő Omega-3 jelenlétében, ami arra utal, hogy ezek a tápanyagok szorosan együttműködnek egymással.


Minden kapszula tartalmaz:

210mg – Összes Omega-3 165mg
– DHA (dokozahexaénsav)
32mg – EPA (eikozapentaénsav)
20mg – Ginkgo Biloba kivonat (99%-os tisztaság)
15mg – Vitamin B3
15mg – Vitamin B61-Al 0m Tokoferol-0m – B1-vitamin 10mg – B8-vitamin 3mg – foszfatidil -szerin 15mcg – B12-vitamin

Adatok
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek