Az itt látható árak kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak!

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Állatpatika, személyes átvétel +36203388305, H-P 10-18h, Szombat 8-13h

Kiszállítás +36303161580, H-P 9-17h között

 

Waldkraft - Vesevédelem - növényi keverék kutyáknak és macskáknak 240g
Waldkraft - Vesevédelem - növényi keverék kutyáknak és macskáknak 240g
12 890 Ft

Waldkraft - Vesevédelem - növényi keverék kutyáknak és macskáknak 240g

Vesevédelem a kutyák macskák egészséges veséjéért:

 

A vesék az egyik legfontosabb szervek kedvenceink testében. Nagyon fontos szerepük van a szennyező anyagok eltávolításában a vérből a kiválasztódott vizelettel. A gyógyszereket, a környezeti toxinokat és más káros anyagokat kiszűrik és kiürítik a szervezetből. 

Fontos szerepük van a vérnyomás szabályozásában, elengedhetetlen a hormonok termelésében, szabályozzák a sav-bázis egyensúlyt, a vér ásványianyag egyensúlyát valamint az anyagcserét is. 

12 890 Ft
Egységár: 53 708 Ft/kg
Részletek

A termék előnyei: 

- természetes összetétel

- kutyáknak és macskáknak egyaránt alkalmazható

- könnyű és egyszerű adagolás 

Öt értékes gyógynövényt választottunk ki a keverékünkhöz, amelyek természetgyógyászati ​​szempontból tökéletesen kiegészítik egymást:

- ortoszifon : Ennek az izgalmas növénynek a virága némileg a bajuszra emlékeztet, ezért is nevezik macska szakállnak. Hagyományosan öblítő terápiára használják, mert vízhajtó hatása van. Szapofonint, illóolajokat és flavonoidokat tartalmaz.

- mezei zsurló : A mezei zsurlónak vizelethajtó hatása is lehet, és elősegítheti az anyagcsere-termékek kiválasztódását. Magas, legfeljebb 10% szilícium-dioxid-tartalmáról ismert. Az értékes flavonoidok mellett fenolsavakat, fitoszterolokat és triterpeninsavat is tartalmaz.

- tarack:  Sok kutya ösztönösen  eszik füvet. Mintha tudnák, miből áll: szénhidrátokból, nyálkákból, szaponinokból, ásványi sókból, szilícium-dioxidból, valamint vasból, A- és B-vitaminból.

- nyírfalevél : A nyírfalevél  vízhajtó és serkenti a veseműködést. Ezt többek között flavonoidok, fenol-karbonsavak, triterpén-észterek és tanninok biztosítják.

- petrezselyempor : a petrezselyem hatással van a vizelet pH-jára. De korántsem ez az egyetlen jótékony hatásuk  a vesékkel kapcsolatban. C-vitamint, illóolajokat, flavonoidokat, furokumarint, csersavat, glikozidokat, szalicilátokat, timolt és cinket - és sok más egészségbarát összetevőt tartalmaz.

 

Adagolása: 

 

4-6 héten át javasolt a szedése. ( egy üveg kb ennyire időre elegendő). A napi adag kettő részre is osztható az élelembe rakva.

A megadott napi fogyasztást nem szabad túllépni.

 

- 5 kg testsúly alatt : 1 csapott teáskanál 

- 5 kg-tól: 1 púpozott teáskanál

- 10 kg-tól: 2 púpozott teáskanál

- 30 kg-tól: 3 púpozott teáskanál

- 60 kg-tól: 4 púpozott teáskanál

 

1 teáskanál kb 3,5 g

Adatok
Tömeg
240 g/db