ÖSSZETEVŐK: Dehidratált csirkefehérje 24%, kukorica, kukoricaglutén, rizs, baromfi zsír (hozzáadott tokoferollal), lazacliszt 4%, hidrolizált csirkefehérje, ásványi anyagok, lazacolaj 0,5%, rost cékla, sörélesztő, lenmag 0,37%, banán * 0,23%, paradicsom* 0,2%, galagonya* 0,065%, gyömbér* 0,01%.
KIEGÉSZÍTŐK (1 kg-onként): vitaminok: A-vitamin (3a672a): 12 000 NE, D3-vitamin (3a671): 1200 NE, E-vitamin (3a700): 600 mg (mg), C-vitamin (3a312): 300 mg (mg) , K3-vitamin (3a711): 1,2 mg (mg), B1-vitamin (3a821): 5,9 mg (mg), B2-vitamin (3a825i): 4,5 mg (mg), D-kalcium-pantotenát (3a841): 4,8 mg (mg), Niacin (3a314): 42,7 mg (mg), B6-vitamin (3a831): 3,6 mg (mg), Folsav (3a316): 1,1 mg (mg), B12-vitamin (cianokobalamin): 0,2 mg (mg), taurin (3a370) ): 2,410 mg (mg), kolin (3a890): 1,9 g (g); nyomelemek: vas (3b103): 30,5 mg (mg), réz (3b405): 7,6 mg (mg), cink (3b605): 83,2 mg (mg), mangán (3b503): 24,3 mg (mg); antioxidánsok. *Természetes, száraz összetevők.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 34,0%, nyers zsír: 15,0%, nyershamu: 6,5%, nyersrost: 1,6%, kalcium: 1,0%, foszfor: 0,85%, savak omega-3 zsírok: 0,37%, omega-6 zsír savak: 3,57%, nedvesség: 9,0%.
Energiaérték (kalóriaérték) 100 g (g) élelmiszerre: 1661,0 kJ (kJ) (396,99 kcal).
Tárolja sötét helyen, zárt fogyasztói csomagolásban, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten és 75%-ot meg nem haladó relatív páratartalom mellett. Az ételt fokozatosan (legalább az első 5 napban) kell bevinni az étrendbe. Gondoskodjon arról, hogy az állat folyamatosan tiszta és friss ivóvízhez jusson. Az egyéni takarmányozási arányok az állat korától, fajtájától, aktivitási szintjétől és környezetétől függően változhatnak.